by Rene Braas

STOERE HANDGEMAAKTE TAFELS

TAFEL OVERZICHT

Als tafels konden praten! Een tafel is een echte blikvanger in je kamer. Aan tafel worden mooie verhalen gedeeld. Wat is jouw verhaal met je tafel?

Door onze duurzame (soms) herbruikbare materialen zijn alle tafels uniek en zien ergaaf uit. De afwerking kan op vele manieren met verschillende effecten. Neem contact met ons op en we vertellen er graag meer over (vrijblijvend).


Vanaf 250,-

De prijs van de lampe bepalen we samen. Er zijn te veel mogelijkheden en wensen. Informeer snel wat wij voor je kunnen maken.

stoere-eettafel-kruispoten-Tough-Interiors-Rene-Braas

Op maat gemaakt

Welke maat wil je? Wil je een ronde of een vierkante tafel?

eettafel-vergadertafel-staal-ijzer-op-maat-staal-Tough-Interiors-Rene-Braas

Beton, eikenhout & staal

Het hout kan evt bewerkt worden. Het staal zal niet gaan roesten. De (led) lamp of het materiaal stellen we samen vast. De kleur kan je natuurlijk ook zelf kiezen.

salontafel-industriele-Tough-Interiors-Rene-Braas

CONTACT

Wat zijn de mogelijkheden? Prijzen of levertijden?

Alles is maatwerk & handmade. Echter soms is het uit voorraad leverbaar of heb je gewoon haast. Neem (ECHT) vrijblijvend even contact met ons op.

  1. Showroom & Werkplaats (Alleen geopend op afspraak)
  2. Adres: Wogmeerdijk 15
  3. Plaats: Hensbroek
  4. Postcode: 1711 SG
  5. Tel:06-43987282
  6. KvK:
    37158960
op-maat-gemaakte-meubels-Tough-Interiors-Rene-Braas

Van OUD naar NIEUW!

Alles heeft een geschiedenis en dat merk je als je met de materialen werkt. Duurzaam om materialen her te gebruiken. Wij werken graag met gebruikte materialen, dat leeft en geeft body.

stoer-buro-Tough-Interiors-Rene-Braas

Ontelbare combinaties

Alles is te combineren, de nieuwste trends of juist meer klassiek of industrieel. Neem contact met ons op, samen maken we er iets tofs van. Precies zoals jij het wilt hebben!